fbpx

Powersuite

Ένας καλός SEO Copywriter γνωρίζει ότι το 80% της δουλειάς του είναι η έρευνα και το 20% συμπληρώνει η έμπνευση! Ή για να το πω με πιο άλλα λόγια: όσο καλή και να είναι μια ιδέα που έχεις, πρέπει να τη φιλτράρεις μέσα από τα κατάλληλα και ακριβή δεδομένα προκειμένου να δημιουργήσεις εύστοχα κείμενα.

 Έχοντας δουλέψει με όλα σχεδόν τα διαδεδομένα seo προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει καλό και κακό πρόγραμμα αλλά όλα εξαρτώνται από το τι πραγματικά χρειάζεσαι. Κάθε πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζεις πρωτίστως τις ανάγκες σου. Γι’ αυτό τον λόγο το Powersuite αποτελεί το κορυφαίο seo software για:

  • Διεξαγωγή εμπεριστατωμένης έρευνας σε keywords και ανταγωνιστές
  • Συγγραφή και επιμέλεια κειμένων
  • Εντοπισμό νέων ευκαιριών προώθησης.
  • Αναλυτικά insights για SEO UX

Το desktop tool του Powersuite αποτελείται από 4 ξεχωριστά προγράμματα, το καθένα υπεύθυνο και για μια ξεχωριστή ανάγκη του seo copywriting:

1. Rank tracker

Το απόλυτο εργαλείο για να κάνεις παιχνίδι με τα keywords. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα από εργαλεία με τα οποία μπορείς εύκολα να ολοκληρώσεις μια αναλυτική έρευνα για την εύρεση keywords, ανάλυση των ανταγωνιστών σε σχέση με τα keywords, καθώς και να παρακολουθείς την πορεία των δικών σου keywords σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Διαθέτοντας δυνατότητες αναλυτικής έρευνας και εντοπισμού δεδομένων, αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα πριν από την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας, για τη διοργάνωση της κατάλληλης διαφημιστικής στρατηγικής και τον σωστό σχεδιασμό περιεχομένου.

Rank tracker

2. Website Auditor

Θες αν δημιουργήσεις νέο περιεχόμενο ή να αναβαθμίσεις το υπάρχον περιεχόμενο; Μόλις βρήκες το κατάλληλο εργαλείο για να εντοπίσεις με ακρίβεια, ευκολία και αξιοπιστία την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ιστοσελίδα σου προκειμένου να δουλέψεις εύστοχα και αποτελεσματικά. Με τον website auditor έχεις πλήρη πρόσβαση σε ό,τι πραγματικά συμβαίνει στην ιστοσελίδα σου, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και τεχνικό, ενώ παράλληλα λαμβάνεις αναλυτικές οδηγίες βελτιστοποίησης/επίλυσης, με συνέπεια να μπορείς να πραγματοποιήσεις αποδοτικές εργασίες βελτίωσης.

website auditor

3. SEO Spyglass

Το link building αποτελεί την πιο αποδοτική τακτική off-site προκειμένου να καθιερώσεις την online φήμη σου και να τη μετατρέψεις σε traffic και rankings. Με τον κατάσκοπο του spyglass μπορείς να ανακαλύψεις μοναδικές ευκαιρίες για τις καμπάνιες backlinks, να αναπτύξεις τους εξωτερικούς συνδέσμους και τις πηγές που μιλάνε για σένα, να ελέγξεις πόσο ενδιαφέρον για τρίτους είναι το περιεχόμενό σου και να εντοπίσεις πανεύκολα επικίνδυνους συνδέσμους που δεν θέλεις να συνδέονται μαζί σου.

seo spyglass

4. Link Assistant

Το ιδανικό εργαλείο για να τα έχεις όλα υπό έλεγχο! Η βάση για να δουλέψεις κάθε project. Παρακολουθείς τα πάντα για το Domain Authority της σελίδας σου και λαμβάνεις τα πιο έγκυρα, λεπτομερή και αναλυτικά δεδομένα για να γνωρίζεις ακριβώς πώς πρέπει να κινηθείς στα επόμενα βήματα του SEO Plan σου.

link assistant

Το Commercially Written αποτελεί επίσημο συνεργάτη του Powersuite στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τα εξειδικευμένα και σύγχρονα εργαλεία του προγράμματος αποκλειστικά για τους πελάτες μας.

Όλες οι seo copywriting υπηρεσίες μας εκτελούνται με την υπογραφή του Powersuite παρέχοντας σιγουριά δεδομένων και κείμενα υψηλής αξίας για τις μηχανές αναζήτησης. Σε κάθε μας project παραδίδουμε αναλυτικά reports με την εγγύηση του powersuite παρέχοντας σίγουρα αποτέλεσμα για τις ανάγκες των πελατών μας!

Είσαι business owner; Copywriter; Marketeer;

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις για να αποκτήσεις πρόσβαση στα παραπάνω εργαλεία: 1) Έκδοση Professional για ιδιοκτήτες επιχειρήσεις, που θέλουν όλες τις δυνατότητες του Powersuite για τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα ή e-shop, 2) Έκδοση Enterprise, η οποία “ξεκλειδώνει” όλες τις δυνατότητες για επαγγελματίες copypwriters, marketeers και agencies που θέλουν να διαχειρίζονται μεγάλο όγκο δεδομένων για τους πελάτες τους. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά μεμονωμένου tool από τα τέσσερα συνολικά της πλατφόρμας, επικοινωνήστε μαζί μας.