Κείμενα για Facebook posts, Facebook ads & Google Adwords

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ FACEBOOK POSTS, FACEBOOK ADS & GOOGLE ADWORDS;

Τα κείμενα σε Facebook posts, Facebook ads & Google Adwords είναι 50% της επιτυχίας μιας δημοσίευσης στο Facebook ή διαφήμισης σε Facebook & Google. Είναι το γραπτό μήνυμα που συνοδεύει & δίνει αξία στο υπόλοιπο περιεχόμενο. Αφορά το 50% της επιτυχίας αφού χωρίς τις κατάλληλες λέξεις με το εύστοχο μήνυμα, είναι δύσκολο να κάνει κλικ ο χρήστης.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ FACEBOOK POST;

Η σωστή διαχείριση των Social Media είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός website ή ενός e-shop. Το facebook παραμένει το κορυφαίο social δίκτυο στην Ελλάδα με χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας όλο το 24ωρο. Μια επιχείρηση που θέλει να αξιοποιήσει αυτό το κοινό δεν έχει παρά οργανώσει την κατάλληλη στρατηγική δημοσιεύσεων με post που πληροφορούν & διασκεδάζουν, περιλαμβάνοντας το κατάλληλο θέμα μέσα από ένα υψηλό ποιοτικά περιεχόμενο. Το κείμενο είναι αυτό που θα διαμορφώσει όλο το περιεχόμενο ενός facebook post, συνδέοντας τη φωτογραφία, τα link ή τα hashtags που συνοδεύει.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ FACEBOOK ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ; 

Εφόσον πληρώνεις, είναι ακόμα πιο σημαντικό να κάνεις σωστά τη διαφήμιση! Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι η χορηγούμενη διαφήμιση λειτουργεί αν απλώς να δείξεις ποιος είσαι και τι προσφέρεις. ΟΧΙ. Ακόμα και αν έχεις στοχεύσει τέλεια το κοινό σου, είναι απαραίτητο να προηγηθεί μελέτη & υλοποίηση σύμφωνα με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, έτσι ώστε να μπορέσει η διαφήμιση να φανεί μπροστά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Συν τοις άλλοις, το περιεχόμενο πρέπει να παραμένει ελκυστικό & διασκεδαστικό, ώστε ο χρήστης να κάνει κλικ στη χορηγούμενη διαφήμισή σας.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ GOOGLE ADWORDS;

Μπορεί το Google Adwords να φέρνει άμεσα αποτελέσματα σε μια επιχείρηση, ωστόσο μια καμπάνια Adwords κοστίζει πολύ αν αποτύχει. Η αντίληψη ότι οι βασικές πληροφορίες αρκούν για να κάνει κλικ ο χρήστης όταν δει τη διαφήμιση δεν ισχύει. Πάντα θα χρειάζονται οι λέξεις που θα προσελκύσουν τον χρήστη όταν δει τη διαφήμιση μέσα από ένα άμεσο, εύστοχο & εμπορικό κείμενο.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ;

Επικοινωνούμε τηλεφωνικά ή μέσω skype (εξ αποστάσεως) ή με επίσκεψη στον χώρο σας ή στην έδρα μας (Φασιανού 2, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη). Αφού δούμε μαζί την καμπάνια που ετοιμάζετε, με εύκολο & αποτελεσματικό τρόπο συλλέγουμε κάθε πληροφορία προκειμένου να συντάξουμε την τελική πρόταση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες. Αποστέλλουμε την πρόταση με email, περιλαμβάνοντας αναλυτικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση, αναλυτικό κοστολόγιο, χρονοδιάγραμμα παράδοσης, καθώς και ένα ενδεικτικό παράδειγμα.

 

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, παρέχεται:
  • Εξειδικευμένη μελέτη ανταγωνισμού
  • Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης
  • Δυνατότητα συγγραφής σε ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά
  • Συνεχής υποστήριξη