Περιγραφές προϊόντων e-shop

Περιγραφές προϊόντων e-shop

Οι περιγραφές προϊόντων e-shop που προσφέρει η επιχείρησή σας είναι απαραίτητο κομμάτι στο ecommerce. Το βασικό που προσφέρετε με τις περιγραφές είναι η πληροφόρηση! Ο επισκέπτης – υποψήφιος πελάτης πληροφορείται εύκολα στιγμή τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο επισκέπτης – υποψήφιος πελάτης αντιλαμβάνεται την αξία και το όφελος που θα κερδίσει αποκτώντας τα προϊόντα σας!

Πέρα όμως από την ανάγκη να μετατρέψετε τους επισκέπτες το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, σε πελάτες, τα οφέλη είναι περισσότερα! Οι περιγραφές προϊόντων αποτελούν τον πιο ασφαλή δρόμο προκειμένου κάποιος να βρει την επιχείρησή σας όταν αναζητά αυτό που προσφέρετε.

Οι κατάλληλες περιγραφές για προϊόντα eshop τροφοδοτούν τις μηχανές αναζήτησης με πληροφορίες για τα παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες που παρέχετε. Όσο πιο πολλές και αυθεντικές περιγραφές διαθέτει ένα eshop, τόσο πιο εύκολο είναι να απορροφηθεί καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης. Συνεπώς, έτσι θα είναι η Νο1 επιλογή που θα φτάσει στα μάτια του χρήστη όταν πληκτρολογήσει λέξεις-κλειδιά που αφορούν την επιχείρησή σας.

Σημαντικό! Τα κείμενα σε περιγραφές προϊόντων για e-shop ποικίλουν! Αυτό καθορίζεται από τις ανάγκες κάθε περίπτωσης. Το αντικείμενο πώλησης, ο ανταγωνισμός σε λέξεις-κλειδιά, το είδος πώλησης, οι κατηγορίες των υποψήφιων πελατών & το layout της ιστοσελίδας. Όλα αποτελούν βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό content στις περιγραφές.

περιγραφές προϊόντων e-shop

Κείμενα για το κατάλληλο CMS

Γνωρίζοντας τα SEO χαρακτηριστικά, καθώς και όλα τα tips που διαθέτουν όλες οι διαδεδομένες πλατφόρμες CMS όπως WordPress, Magento, Shopify ή Custom CMS, προσαρμοζόμαστε στην περίπτωση.

Ανάλογα το προϊόν, τη βιομηχανία στην οποία ανήκει, τον ανταγωνισμό και τα δεδομένα που έχουμε από τη συμπεριφορά των χρηστών, διαμορφώνουμε τον ιδανικό λόγο που περιγράφει τα προϊόντα της επιχείρησή σας.

Στόχος μας είναι να αποδώσουμε τα χαρακτηριστικά τους με κατατοπιστικό τρόπο για τον πελάτη, αναδεικνύοντας το ύφος του brand. Γι’ αυτό τον λόγο, ακολουθώντας τις προδιαγραφές κάθε πλατφόρμας, ολοκληρώνουμε απευθείας τη συγγραφή κερδίζοντας το 100% της δυναμικής SEO που δίνει το εκάστοτε CMS.

Τι κερδίζω όταν περιγράφω τα προϊόντα μου

Σωστή ενημέρωση πελάτη

Με μια σωστή και ολοκληρωμένη περιγραφή προϊόντος εξασφαλίζεται ο απαιτούμενος βαθμός ενημέρωσης του επισκέπτη. Ο κάθε επισκέπτης-υποψήφιος πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να διαπιστώσει αν του ταιριάζει. Όσο πιο σαφής και ευανάγνωστη είναι η περιγραφή, τόσο πιο άνετα θα νιώσει ο επισκέπτης, αφού μόνο έτσι θα είναι σίγουρος ότι γνωρίζει τι πρόκειται να να αγοράσει.

Ενίσχυση περιεχομένου SEO

Η βελτιστοποίηση του περιεχομένου είναι μια διαδικασία που αφορά όλη την ιστοσελίδα e-shop σας. Βελτιστοποιώντας τις προϊοντικές σας σελίδες ενισχύετε άμεσα το SEO Value που πιστώνεται συνολικά όλη η ιστοσελίδα. Συνεπώς, η ιστοσελίδα παύει να “αιμορραγεί” από περιεχόμενο μη βελτιστοποιημένο. Επιπλέον, η SEO-frienldy διαμόρφωση κάθε προϊόντος, το καθιστά πιο φιλικό ως product page με τις μηχανές αναζήτησης ως μεμονωμένη σελίδα.

Αύξηση πιθανότητας πώλησης

Είναι λογικό ότι η προϊοντική σελίδα σε ένα e-shop είναι όπως… τα ράφια στο φυσικό κατάστημα. Οι κανόνες του marketing, είτε σε αγορά με φυσική παρουσία, είτε ηλεκτρονικά, επιβάλλουν έναν εμπορικό τρόπο προβολής των προϊόντων σας. Μια ολοκληρωμένη προϊοντική σελίδα που συμπεριλαμβάνει όλες τις πληροφορίες με ελκυστικό τρόπο, κάνει πολύ πιο εύκολο το… add to cart & το checkout!

περιγραφές προϊόντων eshop

Η περιγραφή του προϊόντος αποτελούν κάτι παραπάνω από έναν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα! Η διαδικασία συγγραφής των κειμένων που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Απαιτεί focus στη λεπτομέρεια, έρευνα και σωστή προσέγγιση σύμφωνα με το ύφος του brand. Μέσα από δεκάδες πετυχημένα project και σταθερές συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα από ποικίλες κατηγορίες προϊόντων, προσφέρουμε το know-how στις περιγραφές εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση για τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις!

Θέλω να αυξήσω τις ηλεκτρονικές μου πωλήσεις

Ενδιαφέρομαι για Περιγραφές Προϊόντων