Άρθρα σε blog ιστοσελίδων

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ;

Το blog σε ένα website είναι ο χώρος με τη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων! Αυτό σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον εκμεταλλευθείτε. Στο blog μιας ιστοσελίδας δημοσιεύονται νέα, ειδήσεις, ή προτάσεις που αφορούν το αντικείμενό σας και παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το κοινό.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ BLOG;

Μπορεί να περιλαμβάνει ποικίλες ενότητες και να χρησιμοποιηθεί με κάθε ευφάνταστο τρόπο για την ενίσχυση της ιστοσελίδας. Κάθε ενότητα καλύπτει ένα μέρος του αντικειμένου σου δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί, να μάθει δωρεάν πράγματα και να διασκεδάσει.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ;

Η ιστοσελίδα αποκτά κινητικότητα. Ακόμα και τα e-shop που αλλάζουν τις σελίδες των προϊόντων τους με κάθε collection, διαθέτουν πολύ στατικό υλικό. Αντίθετα το blog αποτελεί τη μοναδική σελίδα που δεν περιορίζεται ποτέ! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φιλοξενήσει κάθε μορφής περιεχόμενο που αφορά την ιστοσελίδα σας (κείμενα, φωτογραφίες, video, όλα μαζί!), με όση συχνότητα επιθυμείτε, όσο μέγεθος θέλετε, χωρίς καθόλου “κανόνες”!

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ BLOG;

Τα άρθρα στο blog προσφέρουν πολλά σε μια ιστοσελίδα. Οπότε ας τα πάρουμε με τη σειρά:

  • Η ιστοσελίδα αποκτά εσωτερική κινητικότητα, δίνοντας σήμα στις μηχανές αναζήτησης ότι κάτι καινούριο έχει να προσφέρει.
  • Τα άρθρα από το blog δημοσιεύνται στα social media, γεγονός που ενισχύει την κινητικότητα και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.
  • Ενισχύουν το SEΟ! Η κινητικότητα είναι μόνο η αρχή: τα άρθρα στο blog ιστοσελίδων μπορούν να φιλοξενήσουν πολλαπλό υλικό μέσα από το ίδιο το site, να το αναπτύξουν ξεχωριστά χωρίς κανένα περιορισμό, αυξάνοντας το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά.
  • Τα άρθρα στο blog είναι πιο εύκολο να βγουν ψηλότερα στη google για ιστοσελίδες με μεγάλο ανταγωνισμό! Εκεί που δίνεται μάχη για να αυξήσετε στα οργανικά αποτελέσματα μια προϊοντική κατηγορία της σελίδας σας, ένα άρθρο στο blog που “μιλά” ευχάριστα και ενημερωτικά γι’ αυτή κάνει μεγαλύτερη δουλειά. Το κοινό πριν καν αγοράσει, ενδιαφέρεται να γίνει ένα με την ιδέα γύρω από ένα προϊόν! Μην του το στερείτε!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ;

Επικοινωνούμε τηλεφωνικά ή μέσω skype (εξ αποστάσεως) ή με επίσκεψη στον χώρο σας ή στην έδρα μας (Φασιανού 2, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη). Αφού συζητήσουμε και διερευνήσουμε τις πραγματικές ανάγκες της ιστοσελίδας σας, ξεκινάμε την οργάνωση της προτεινόμενης στρατηγικής, προκειμένου να συντάξουμε την τελική πρόταση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες. Αποστέλλουμε την πρόταση με email, περιλαμβάνοντας αναλυτικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση, αναλυτικό κοστολόγιο, χρονοδιάγραμμα παράδοσης, καθώς και ένα ενδεικτικό παράδειγμα.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, παρέχεται:
  • Εξειδικευμένη μελέτη ανταγωνισμού
  • Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης
  • Δυνατότητα συγγραφής σε ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά
  • Συνεχής υποστήριξη

ΘΕΛΩ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ!