Copywriting SEO

Το ταξίδι του Copywriting ξεκινά εδώ…!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Όταν κανείς ακούει για Copywriting SEO είναι λογικό να μην μπορεί να κατανοήσει χειροπιαστά την αξία της υπηρεσίας. Η συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ούτε για τον υποψήφιο πελάτη, ούτε για τον copywriter. Πρέπει να υπάρχει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Κάθε project πρέπει να ακολουθεί μια αποτελεσματική στρατηγική με μετρήσιμα χαρακτηριστικά. Μόνο έτσι θα είναι κατανοητή η αξία της κειμενογραφίας για ένα website.

seo copywriting

Τι είναι η SEO Συγγραφή Κειμένων

Η δημιουργία περιεχομένου για ιστοσελίδες & e-shop αφορά τη διαμόρφωση των κειμένων με φιλικό τρόπο για τις μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Αυτό σημαίνει ότι τα κείμενα για ιστοσελίδα πρέπει συγχρόνως να είναι:

 • ευανάγνωστα με σωστή πληροφορία
 • πολύ συγκεκριμένα, αυθεντικά, με ιδανική πυκνότητα λέξεων, συχνότητα εμφάνισης keywords, μέγεθος προτάσεων, τίτλων και παραγράφων

Όλα αυτά εξυπηρετούν τη δημιουργία ενός βέλτιστου αποτελέσματος σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών!

Η SEO συγγραφή κειμένων είναι σαν να ακολουθείς μια πετυχημένη συνταγή για να ετοιμάσεις ένα φαγητό. Αν δεν προσέξεις τις αναλογίες, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι… άγευστο!

digital-writing-websites

Copywriting SEO για ιστοσελίδες

Η συγγραφή κειμένων για ιστοσελίδες είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για να δείτε πραγματικά αποτελέσματα στην απόδοσή της.  Τα κείμενα για ιστοσελίδα λειτουργούν καθοριστικά για να “ζωντανέψουν” το design της. Ταυτόχρονα όμως βοηθούν στην αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες. Σε αντίθεση με την ευρεία αντίληψη ότι “ο κόσμος δεν διαβάζει, θέλει κάτι γρήγορο”, τα κείμενα είναι απαραίτητα αν θέλετε ο επισκέπτης να “συνομιλήσει” με την ιστοσελίδα σας. Ο στόχος με τα κείμενα για websites είναι να προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον επικοινωνίας με τον χρήστη σε πνευματικό επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει και καθοδηγεί τη μνήμη του προς το brand σας.

Copywriting SEO e-shops

Περιγραφές προϊόντων για e-shops

Οι περιγραφές προϊόντων για e-shops είναι η Νο1 δυνατότητα που προσφέρουν οι υπηρεσίες Copywriting SEO. Οι περιγραφές είναι καθοριστικές για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στον χώρο του e-commerce. Αρχικά, βοηθούν άμεσα τον χρήστη να βρει αυτό που ψάχνει και να είναι σίγουρος ότι του ταιριάζει. Έπειτα, όμως, του επιτρέπουν να αρχίσει να φαντάζεται ότι το έχει στην κατοχή του! Ότι το χρησιμοποιεί, ότι ήδη απολαμβάνει την αξία του! Παράλληλα με την εμπορική τους σημασία, ωστόσο, οι SEO-wised περιγραφές προϊόντων εξασφαλίζουν την κορυφαία προϋπόθεση για το Google SERP: την άριστη εμπειρία του χρήστη!

Τι κάνει το Copywriting SEO

In-text κείμενα

Κορυφαία κείμενα & περιγραφές που αποδίδουν το σωστό ύφος του brand σου, ενώ παράλληλα μεταδίδουν ξεκάθαρα, αποτελεσματικά & εμπορικά τις απαραίτητες πληροφορίες.

Meta δεδομένα

Ιδανική διαμόρφωση σε meta τίτλο & meta περιγραφή που αποδίδουν με εύστοχο τρόπο το περιεχόμενο κάθε σελίδας, στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα στις μηχανές αναζήτησης.

Storytelling

Από την αρχή μέχρι το τέλος! Τα digital κείμενα καθιερώνουν την online αφήγηση της ιστοσελίδας σας, μεταφέροντας τη δική σας ιστορία με ένα υπέροχο flow από σελίδα σε σελίδα που κατακτά τον επισκέπτη.

Τι κερδίζεις με το Copywriting SEO

Στόχος όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει το Copywriting SEO είναι προσφέρεις την ιδανική εμπειρία στους επισκέπτες σου. Καλύπτοντας όλες τις παραπάνω πτυχές για ένα website ή e-shop, εξασφαλίζουμε ένα εύστοχο περιβάλλον επικοινωνίας με τον χρήστη. Το αποτέλεσμα είναι οι μηχανές αναζήτησης να αξιολογούν με υψηλό βαθμό την online εμπειρία που προσφέρουμε! Με πολύ απλά λόγια: θεωρούμαστε πλέον η ιδανική επιλογή όταν κάποιος αναζητά αυτό που προσφέρουμε!

Αύξηση επισκεψιμότητας

Αύξησε τα sessions που δέχεσαι με οργανική αναζήτηση από returning & new επισκέπτες, με υψηλό χρόνο παραμονής στην σελίδα και χαμηλό bounce rate!

Άνοδος σε rankings

Δες τα keywords που σε ενδιαφέρουν να οδηγούν σε σένα μέσα από τις οργανικές αναζητήσεις των χρηστών και σκαρφάλωσε στις κορυφαίες θέσεις.

Συμπλήρωσε τη φόρμα

  Αντί επιλόγου…

  Το να κάνετε το περιεχόμενό σας… νόστιμο για το κοινό σας είναι όλη η υπόθεση όταν πρέπει να γράψετε κάτι με στόχο το SEO. Καμία σχέση με μαγικά ξόρκια, όπως πολλοί πιστεύουν, η βελτίωση του ψηφιακού περιεχομένου μοιάζει περισσότερο με την εύρεση ενός αρμονικού συνδυασμού μεταξύ όλων των απαραίτητων συστατικών.

  Κατανοήστε τι περιμένουν οι καλεσμένοι σας από εσάς, χρησιμοποιήστε τις τεχνικές, ακολουθήστε τα βήματα, ακούστε τις συμβουλές, φιλτράρετε τις ιδέες σας και – το πιο σημαντικό – διαμορφώστε την έμπνευσή σας με στόχο να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό που αξίζει να δοκιμάσει κανείς!

  Στο φινάλε, αυτό ισχύει για κάθε ψηφιακό περιεχόμενο: κάντε τη διαφορά ανάμεσα στο χάος των μέτριων επιλογών στο διαδίκτυο και προσφέρετε ένα πραγματικά ενδιαφέρον, εξαιρετικό, καλόγευστο, εκλεκτό περιεχόμενο!

  Άλλωστε, στο τέλος, κανείς δεν θυμάται τις πληροφορίες … Αλλά όλοι δεν μπορούν ποτέ να ξεχάσουν την εμπειρία…!

  Ας το κάνουμε μαζί!

   

  Αντώνης Καραμπουρνιώτης

  Copywriter & Storyteller