Κείμενα για websites

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ WEBSITES;

Τα κείμενα για websites είναι το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας! Είναι αυτό που διαβάζουν οι επισκέπτες σας, αλλά και οι μηχανές αναζήτησης για να δουν τι προσφέρετε. Με την κατασκευή ιστοσελίδας ή την ανακατασκευή είναι απαραίτητο να προστεθεί ποιοτικό υλικό με κείμενα σε όλα τα “ζωτικά” σημεία του website.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ WEBSITE ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ;

Τα κείμενα για websites είναι όλο το digital περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας. Καλύπτουν την αρχική σελίδα, τη σελίδα για το εταιρικό προφίλ (about us), τις περιγραφές σε όλες τις σελίδες που παρουσιάζονται τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας ή τα νέα που αφορούν τον κλάδο σας. Ακόμα πιο σημαντικά είναι τα κείμενα στα μηνύματα που στέλνετε με call to action πρόθεση στον επισκέπτη για να επικοινωνήσει μαζί σας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ WEBSITES;

Με τα κείμενα για websites “χτίζετε” μια απομακρυσμένη επικοινωνία με τους επισκπέπτες σας. Περνάτε το μήνυμα που αφορά τον επισκέπτη με σκοπό να τον πείσετε να σας επιλέξει. Σκεφτείτε μόνο ότι δεν είστε μπροστά την ώρα που ο χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας, άρα τα ποιοτικά κείμενα είναι ο μοναδικός τρόπος για να καλύψετε αυτή την απόσταση.

Την ίδια στιγμή, το digital περιεχόμενο με τα κείμενα για websites είναι το υλικό που “διαβάζουν” οι μηχανές αναζήτησης όπως η google. Όσο πιο πολλά και όσο πιο σωστά & ενδιαφέροντα πράγματα έχετε να πείτε μέσα από την ιστοσελίδα σας, τόσο πιο σημαντική θέση θα κατακτήσετε στα οργανικά αποτελέσματα (άρα λιγότερα λεφτά σε χορηγούμενες διαφημίσεις)!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ;

Επικοινωνούμε τηλεφωνικά ή μέσω skype (εξ αποστάσεως) ή με επίσκεψη στον χώρο σας ή στην έδρα μας (Φασιανού 2, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη). Αφού εξηγήσετε το project όπως το έχετε στο μυαλό σας ή τη φάση στην οποία βρίσκεται, με εύκολο & αποτελεσματικό τρόπο συλλέγουμε κάθε πληροφορία προκειμένου να συντάξουμε την τελική πρόταση. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες. Αποστέλλουμε την πρόταση με email, περιλαμβάνοντας αναλυτικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση, αναλυτικό κοστολόγιο & χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

 

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, παρέχεται:
  • Εξειδικευμένη μελέτη ανταγωνισμού
  • Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης
  • Δυνατότητα συγγραφής σε ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά
  • Συνεχής υποστήριξη

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Θέλω κείμενα για την ιστοσελίδα μου” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ” btn_color=”sandy-brown” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fcommerciallywritten.com%2Fproject-description%2F|title:%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%20project%20%CF%83%CE%BF%CF%85|target:%20_blank|”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]